Julijos salonas grozio vitrina

Kviečiu prie veidrodžio. Pirmoji pamokėlė.

Prasidėję mokslo metai ir mane paskatino nors trumpam, nors retsykiais pabūti mokytoja. Todėl noriu pristatyti savo planus. Per ilgus darbo metus esu girdėjusi daugybę klausimų kaip, kur, ką tepti, kaip išsirinkti, kaip naudoti. Taigi mano noras yra pasidalinti savo patirtimi.

Pamokėlės „Kviečiu prie veidrodžio“ bus skirtos visiems, norintiems išgirsti kažką naują ar pasikartoti – tai ką žino.

Pradėkime nuo jaunos, bręstančios, mišrios ir probleminės odos priežiūros. Šiandiena pristatau pačią paprasčiausią, kasdieninę odos priežiūros rutiną, kurią sudaro:

                                      – prausiklis

                                      – tonikas

                                      – naktinis kremas

                                      – dieninis kremas

Susipažinkite su prancūzų gamintojo LCB produktais: SEBORMOUSSE (Putojantis prausiklis)

Šis riebios odos putojantis prausiklis yra svarbiausias žingsnis riebiai odai nuvalyti ir pašalinti riebalų perteklių. Rekomenduojamas paaugliams. Puikiai tinka sergantiems akne. Formulė sukurta be parabenų, pagrindinė veiklioji medžiaga – hidrolizuoti avižų baltymai. Galite jį naudoti ryte, o vakare būtinai.

SOLUTION EQUILIBRANTE (Balansuojamasis tonikas).

Šis tonikas atstato teisingą odos hidrolipidinį balansą po bet kokio tipo odos prausimo (valymo). Taip pat atstato odos pH, turi stimuliuojančių ir revitalizuojančių veikliųjų medžiagų. Padeda sumažinti bakterijų ir mielių dauginimąsi. Šiame tonike esantis vitaminas F skatina odos gijimą, mažina sausumą. Vitaminas E antioksidantas, gerinantis ląstelių atsinaujinimą. Alantoinas turi gydomąjį poveikį. Formulė be parabenų.

SEBORSYSTEM (Naktinis valomasis kremas)

Kremas yra skirtas mišriai, riebiai, išbertai odai. Jis reguliuoja riebalų sekreciją, turi balansuojančių ir atstatančių veikliųjų medžiagų. Sudėtyje esantis titano dioksidas turi poras sutraukiantį ir šviesinamąjį poveikį. Siera ir cinko oksidas valo, vitaminas B6 – reguliuoja riebalų sekreciją, vitaminas F – saugo nuo išdžiūvimo. Šį kremą galima naudoti kaip naktinę kaukę.

HYDRASUN (Drėkinamasis kremas)

Kremas tirštų putų konsistencijos. Padeda atstatyti pažeistą odą, sustabdo sausėjimą ir stiprina epidermį. Tai puikus kremas vyriškai ir moteriškai odai. Kreme esantis tirpusis kalogenas ir gliukozė veikia drėkinančiai, alantoinas turi gydomųjų savybių. Formulė be konservantų. Hydrasun kremas yra būtinas prižiūrint riebią ir spuoguotą odą.

Šie keturi produktai yra kaip „karkasas“ ant kurio gali būti daugiau ar mažiau priemonių. Ką bepasirinktumėte yra vienas svarbiausias odos poreikis – būti švariai. Kai oda švari, lieka ją stiprinti, grąžinti ir puoselėti.

     JŪSŲ GROŽIS – JŪSŲ RANKOSE!

Grožio vitrina

Veido serumai mezoterapijai namuose
Pagalba riebiai, problematiškai odai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Uždaryti Mano krepšelis
Uždaryti Norų sąrašas
Close Neseniai Peržiurėti
Uždaryti
Uždaryti
Kategorijos