Kaip prižiūrėti veido odą rudenį ?

Šiandien už lango vis dar vasara, bet kalendorius rodo rugsėjo pabaigą. Taigi, bet kurią dieną gali tekti susidurti su visai ne vasarišku oru. Ruduo visada atneša permainas gamtoje – oras vėsta, darosi vėjuota, žvarbu, saulės vis mažiau, patalpose šilčiau ir sausiau, mažiau laiko praleidžiame gryname ore. Visi šie pokyčiai mus supančiame pasaulyje turi pakeisti ir mūsų odos priežiūros rutiną.

Nuo ko pradėti?

Pakeiskite prausimosi priemones:

Pirmas žingsnis – pasirūpinti tinkamomis odos valymo priemonėmis. Putas, gelius, emulsijas ir fluidus geriau pakeiskite į kremus, losjonus ir pienelius. Rudens orai gali išdžiovinti odą, todėl svarbu naudoti drėkinančias priemones. Po prausimosi taip pat panaudokite toniką. Jis nuramins odą ir paruoš ją kremui.

Vėl pradėkite naudoti retinolį:

Retinolis yra vienas iš galingiausių ginklų kovojant su pigmentinėmis dėmėmis, randais ir raukšlėmis. Tačiau būkite atidūs – naudokite retinolį atsargiai, kadangi jis gali padidinti odos jautrumą saulei. Todėl šią priemonę geriau naudoti vakare ir užtikrinti gerą apsaugą nuo saulės dienos metu.

Nepamirškite apsaugos nuo saulės:

Nepaisant to, kad saulė rudens metu yra mažiau intensyvi nei vasaros metu, vis tiek svarbu naudoti apsaugos priemones nuo žalingų UV spindulių. Pasirinkite lengvesnį saulės apsaugos faktorių, apie 10-15 SPF, tačiau naudokite jį reguliariai, ypač jei planuojate ilgesnį laiką praleisti lauke.

Apsiginkluokite rūgštiniu šveitikliu, kauke ir naktiniu kremu:

Rūgštys skatina odos ląstelių atsinaujinimą, todėl jos gali būti puikus pasirinkimas rudens priežiūros rutinoje. Rūgštinis šveitiklis padės pašalinti negyvas odos ląsteles ir pagerinti odos tekstūrą. Taip pat naudokite kaukes su drėkinančiais ir maitinančiais ingredientais. Naktinis kremas turėtų būti pritaikytas Jūsų odos tipui, siekiant užtikrinti intensyvų maitinimą nakties metu.

Pasirūpinkite visų matomų ir apčiuopiamų odos darinių patikrinimu ir pašalinimu:

Ruduo taip pat yra puikus laikas kreiptis į dermatologą arba kosmetologą dėl odos tyrimo. Jei pastebėjote naujus darinius, pakeitimus jau esamose arba turite kitokių odos problemų, svarbu tai aptarti su specialistu. Laiku priimti ir atlikti veiksmai gali padėti išvengti rimtesnių odos problemų.

Visi šie maži žingsniai nuves Jus į margą, spalvotą, įdomų, jaukų ir sveiką rudenį. Būkite sveiki ir gražūs visus metus!

Jūsų grožio ekspertė, Julija.

ONmacabin kosmetika
Ko reikia veido odai rudenį?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Uždaryti Mano krepšelis
Uždaryti Norų sąrašas
Close Neseniai Peržiurėti
Uždaryti
Uždaryti
Kategorijos